• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Skjemautfylling

Nominering til årets lærling

Om årets lærling

Nordland fylkeskommune ved yrkesopplæringsnemnda kan hvert år dele ut pris til en lærling/lærekandidat av hvert kjønn som har utmerket seg spesielt gjennom det fireårige opplæringsløpet.

Prisen skal være en ekstra påskjønnelse til en lærling som har gjort seg særlig bemerket ut fra engasjement, faglige interesser og dyktighet i faget. Prisen er forbeholdt lærlinger/lærekandidater som i løpet av året (2023) har bestått fag-, svenne- eller kompetanseprøve. Fag-, svenne- eller kompetanseprøven må være avlagt i Nordland fylke.

Prøvenemnder, videregående skoler, opplæringskontor, bedrifter og andre innenfor fag- og yrkesopplæring kan foreslå kandidater til prisen. Som kriterier for tildeling av prisen vil det bli vurdert hvordan lærlingen har fremstått i hele opplæringstiden, inkludert fag-, svenne- eller kompetanseprøven samt også engasjement for å oppnå læreplass. I tillegg vil faglige kunnskaper og positive egenskaper som ferdighet, nøyaktighet, flid, effektivitet, ressursbruk og orden bli vektlagt. Alle forslag må begrunnes.

Prisvinnerne får hver en gavesjekk på kr. 10 000 og et diplom. Prisen utdeles på fylkestinget februar 2024.

Vennligst vent...

Loader